Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Kinnarps Gävle Dalarna AB och Wallners persienn och markis AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 50-tal anställda. Wallners persienn och markis AB är Dalarnas största tillverkare av solskydd, med 25 heltidsanställd. Vi monterar persienner och markiser på alla slags hus i alla storlekar. Från privata stugor och villor till stora offentliga byggnader som Trafikverkets huvudkontor i Borlänge. Det har alltid varit viktigt för oss på Wallners, att hänga med i vår tid, att ligga i framkant och att hela tiden utveckla verksamheten. På så sätt kan vi alltid ge kunden rätt service och rätt produkter. Dessutom har vi egen gardin- och sömnadsproduktion i Borlänge samt att vi sköter monteringen själva, vilket gör att vi ser till att kvaliteten hålls hela vägen fram till kunden.


Till vår nya fabrik i Borlänge söker vi nu en

LEVERANSPLANERARE

En leveransplanerares huvudsakliga arbete är att planera och boka montage av våra produkter. I rollen som leveransplanerare har du en varierad vardag. Ditt ansvarsområde är att se till att företaget säkerställer och håller avtalade leveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är orderläggning, orderhantering och leveransplanering. Övriga arbetsuppgifter är intern support, support till kunder, besvara produktfrågor och reklamationshantering. Som en del av backoffice kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för den dagliga driften. Du kommer att ha ett nära samarbete med interna avdelningar så som planering, inköp, försäljning och produktion.

Därför ska du välja Wallners

Företaget Wallners är ett anrikt bolag med många år av erfarenhet och gott renommé. I samband med ägarbytet för ett år sen sattes en vision och tydligt mål att växa och utvecklas. Vår nya planerare kommer få vara med och koordinera vår verksamhet.

Utmaningar

Vi har en extrem tro på tillväxt i vårt företag och vi satsar på att växa snabbt, både lokalt och nationellt. Det kommer kräva en säker och effektiv produktion, och därför är denna tjänst så viktig. Våra kunder hittills har framförallt varit privatpersoner, och de kommer fortfarande vara viktiga. Men vår tillväxtresa handlar uteslutande om B2B.

Våra förväntningar på dig

Vi är idag 25 medarbetare på Wallners i Borlänge. Din främsta uppgift handlar om att koordinera och planera leveranser med fokus på kundnöjdhet. Rollen ställer höga krav på helhetssyn då du kommer vara involverad i hela flödet från beställning till montering av produkt. Du behöver ha koll på affären i ett tidigt skede fram till leverans för att kunna ha ett konsekvenstänk och öppet sinne för att hela tiden kunna tänka steget längre och parallellt kunna arbeta med förbättringar.  Vi ställer höga krav på att du är strukturerad samt drivs av att ha ordning och reda omkring dig.

Wallners ingår i en större koncern där också Kinnarps Gävle Dalarna ingår. Här finns också resurser och kompetens som kan stötta vid behov. Du kommer att samarbeta i tät dialog med Kinnarps Gävle Dalarnas leveransplanerare för att optimera koncernens resurser.

Vad vi söker hos dig

Du som söker har eftergymnasial utbildning inom logistik alternativt längre arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet som kan anses som likvärdig. Du ska kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet från produktion.

 

Som person är du kommunikativ med en hög känsla för service. Du är välorganiserad och bra på att planera och prioritera i ditt arbete. Vidare är du en skicklig problemlösare som kan hantera att förutsättningarna ofta ändras. Ständiga förbättringar och att finna bästa praxis är vår ledstjärna, så det är en förutsättning att du motiveras av att utveckla oss och våra processer framåt. En förutsättning är att du trivs i ett företag med högt tempo och högt ställda mål. Du är trygg och stabil i dig själv.

Anställningen

Tjänsten som leveransplanerare löper tillsvidare på heltid med placering i våra nya, moderna lokaler i Borlänge, vi tillämpar provanställning. Du rapporterar till Platschef. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras innan beslut om anställning tas.

Så här rekryterar vi

Din ansökan skickar du till rekrytering@wallnerspersienn.se senast den 23 Oktober.

Vi kommer att gå igenom ansökningar under tiden så skicka in din ansökan redan idag!

Du är varmt välkommen att kontakta någon vår HR ansvarige under hela processen om något är oklart för dig.

Upplysningar

Ida Vigander, Hr-ansvarig 023-79 46 87